2016-07-01 - Bra, Bättre, Båstad

Caijsa vann på fredagen sin 3:e individuella  "Kalle" titel när hon besegrade Olivia Malm från Örebro TK i två raka set i 15-års klassen. Favoriten höll för det stora favorittrycket och visade upp sig från sin absolut bästa sida i Next Generation Cup. Caijsa har senaste halvåret visat att hon håller hög internationell klass samtidigt som hon ständigt utvecklar sin tennis genom en imponerande disciplin och målmedvetenhet. Får tjejen från Västra Frölunda vara skadefri finns det stora möjligheter att Ullevi TK inom några år får en internationell kvinnlig seniorspelare. Segrarna i Båstad de senaste veckorna har skapat rubriker på några av Sveriges populäraste tennisbloggar. Både Swetennis och Åke Magnusson är djupt imponerande av Caijsas resultat den senaste tiden och håller inte igen med lovorden i sina inlägg nedan.
Ebba avslutade sin turnering i Skummeslöv genom en andra plats i FD15, tidigare vinst i FS14.
http://swetennis.se/sommartouren/caijsa-hennemann-tjejen-som-vinner-allt/
https://akemagnusson.wordpress.com/2016/07/01/kajsa-eller-caijsa-spelar-ingen-roll/

Caijsa Hennemann - Next Generation Cup - 2016Ebba Hennemann_Stella Schadewitz och Viktoria Leth_Lisa Fagergerg - Skumme 2016


Webdesign av Websoluto.se