2016-06-26 - Ny finalseger i Båstad

Efter segrar i 16- och 18- årsklassen i Båstad Corem Open var det på söndagen dags för ny final för Caijsa på Drivan. Denna gången gällde det Båstads Sommartour men mot samma motståndare som i 16-års klassens final. Melis Yasar från Helsingborg besegrade i sin semifinal landslagsspelaren Ida Ferding med 6-3, 6-0, varför Melis fick vara favorit trots att Caijsa vann finalen i 16-års klassen. Det var svårspelat i vinden på Drivan, men Caijsa behärskade förutsättningarna bättre än sin motståndare och vann första set med 6-2. I andra set hade Caijsa precis kopplat greppet med 3-2 när tyvärr Melis fick ge upp matchen pga skadekänningar. Det innebar att Caijsa tog sin 3:e raka Båstadtitel på några dagar samt sin 2:a vinst på sommartouren 2016. Nu väntar den 4:e och sista turneringen i Båstad för Caijsa när Next Generation startar på måndagen.
Ebba hade sin första match i Skummeslövspelen och besegrade Olivia Lindstaf med 6-0 6-1 efter stabilt spel.
Caijsa Hennemann vs Melis Yasar - Båstad 2016 Caijsa Hennemann - Vinnare Båstad Sommartour 2016 Caijsa Hennemann - Båstad Sommartour 2016 Båstad Sommartour 2016


Webdesign av Websoluto.se