2016-06-23 - Turneringarna rullar på

Ebba och Caijsa har spelat mångamatcher senaste veckan och mer blir det. Efter att Caijsa vunnit både 16- och 18-års klassen i Båstad Corem Open bar det iväg till Århus i Danmark för spel på ITF-touren. Mentalt trött efter 8 matcher på 3 dagar tog sig Caijsa trots allt till 1/8-dels final mot Norges bästa 16-åring. Caijsa gör en bra match och har två matchbollar innan Lilly Elida Håseth vänder och vinner med 6-4 i avgörande set. Ändå starkt av Caijsa att kunna ge Lilly en riktig fight med förutsättningarna som gavs. Nu väntar match i sommartouren till helgen som blir uppladdning inför nästa veckas final i Next Generation Cup. (Kalle Anka Cup). Ebba gjorde bra matcher i 14- och 16-års klassen i Båstad Corem Open. Final i flickdubbel 16B och kvartsfinal i flickdubbel 14. I singel spelade Ebba fantastiskt  bra mot Tuva Wallin och Izabelle Persson, men var alldeles för nervös mot duktiga Klara Milicevic från Tabergsdalen TK. Ett år unga Klara tog sig senare till semifinal i 14-års klassen. Ebba skall närmast spela i Skummeslöv och i Munka Ljungby.
Ebba Hennemann - Båstad 2016Caijsa Hennemann - Århus 2016


Webdesign av Websoluto.se