2016-06-16 - Caijsa mästare i Båstad

På torsdagen spelade Caijsa hem guldet i den äldsta flickklassen (F18) i Båstad Corem Open. I finalen besegrades Mathilda Vidgren från Trollbäckens TK med 6-2, 7-5. Imponerande med tanke på att Caijsa timmen före spelade kvartsfinal i F16 mot duktiga Molly Helgesson från SALK. Efter siffrorna 6-3, 6-2 i kvartsfinalen väntar nu juniorettan Alexandra Viktorovitch i semifinalen. Tjejen från Tabergsdalen TK jagar sin tredje stora juniortitel för året efter segrar i SALK och inomhus SM. Caijsa i par med Jessica Mridha fick idag ta emot bronsmedaljen i flickdubbel klassen 18 efter förlust sent på onsdag kväll mot Salemyr/ Leijon. Ebba och Stella Schadewitz vann idag sin första match i flickdubbel 14 mot Litzell/ Zvirgzdauskaite med 6-2, 6-3.
Caijsa Hennemann - Vinnare FS18 Båstad 2016Caijsa Hennemann vs Mathilda Vidgren - 2016Caijsa Hennemann och Ebba Hennemann - 2016Jessica Mridha & Caijsa Hennemann - FD18 Båstad 2016


Webdesign av Websoluto.se