2016-06-12 - Äntligen tennis i Båstad

Grustennis i Sverige är bäst i Båstad. Under 6 veckor i Juni och Juli spelas det tennis på alla nivåer i en av Sveriges bästa sommarstäder. Från 10-års klassen i Corem Open första veckan till herrproffsens ATP tävling sista veckan. För Caijsa och Ebba gäller Corem Open 14-, 16-, och 18-årsklassen och Riksfinalen i Next Generation (Kalle Anka Cup). Söndagen den 12 juni blev första matchdagen för systrarna när Caijsa klev in i andra omgången i 18-års klassen. Sveriges bäst rankade 15-åring kom till spel väl förberedd efter en mycket bra förmiddagsträning i Munka Ljungby med Ebba. Caijsa visade direkt att hennes form är på topp genom att vinna mot Leticia Temirhanova från Farsta TK med 6-0, 6-0. På måndag blir det både singel och dubbel och då tillsammans med Jessica Mridha från KLTK, medans Ebba först börja spela i 16-års klassen på tisdag.
Ebba Hennemann - Munka Ljungby 2016Caijsa Hennemann vs Leticia Temirhanova - Båstad 2016


Webdesign av Websoluto.se