2016-06-08 - Ebba segrade i Partille

Trots tre matcher på raken flera dagar i rad, orkade Ebba prestera tennis på hög nivå och vann dubbelt i Partille Open. I singelfinalen i 14-års klassen besegrades hemmaspelaren Ann-Marie Vogel med 6-3, 6-2, och i dubbelfinalen Elin Marklinder/ Vilma Karlander från Lerum med 6-1, 6-2. Ebba har utvecklat sitt grusspel och känner en större trygghet på banan nu än tidigare. Sedan är det också mycket trevligt att se Ebba och Stella i dubbel tillsammans. Det finns aldrig några tendenser på sura miner från någon av spelarna när det går tungt på banan. Tjejerna biter ihop och gör alltid sitt bästa oavsett vad det står i matcherna.
Anne-Marie Vogel vs Ebba HennemannVilma Karlander Elin Marklinder Ebba Hennemann Stella SchadewitzEbba Hennemann - Partille 2016


Webdesign av Websoluto.se