2016-06-07 - Trevlig helg i Göteborg och Lund

Håkan Hellström levererade på absolut högsta nivå både på lördag och söndag inför 70.000 åskådare på ett soldränkt Ullevi. Ebba var en av många gaisare på plats som sjöng allsång att 'Änglarna har åkt på pisk' i Håkans bästa Valborg. Samtidigt var Caijsa i Lund och spelade tennis på högsta nivå i sommartouren. Det blev för andra veckan i rad förlust i kvartsfinal mot motstånd i mycket hög klass. Denna gången var det Emma Ek från Fair Play som var något bättre och kunde vinna en mycket jämn match med 5-7, 3-6. Caijsa visar dock åter igen att hon redan håller en hög nivå och kan utmana de allra bästa seniorerna i Sverige.
Även Ebba visade sig från sin bästa sida under helgen i Partille Open. Hon följde upp det fina grusspelet som gav henne segern i Pixbo Open i förra veckan med att i flicksingel 14-klassen i Partille ta sig till final efter vinster mot bland annat Lerumsspelarna Linn Svärd och Vilma Karlander. Kanske var det inbollningen på Mossen med sin nya sparringpartner som var tungan på vågen. Tillsammans med sin kompis Stella Schadewitz tog sig även Ebba till final i dubbelklassen som precis som finalen i singeln spelas på onsdag.
Ebba Hennemann vs Peter HennemannVilma Karlander vs Ebba Hennemann


Webdesign av Websoluto.se