Dagens matcher

2019-01-22 kl 06:00 - Australian Open Junior Championships (Outdoors, Hard) (GD)
Caijsa Hennemann & Valentina Ryser vs Sada Nahimana & Moyuka Uchijima (BI)

0-6, 4-6

>> Se LiveScore

2016-05-28 - Ebba segrade i Pixbo

Under lördagen spelades 14-års klassen vid Peter Oldsbergs Minne. Den traditionella sprint-turneringen spelades på de fantastiskt fina utomhusbanorna hos Pixbo TK. Ebba tog sig direkt till semifinal genom att vinna sin pool. Matcherna spelades i bäst av 3 matchtiebreak vilket kräver full koncentration från första till sista boll. En avslappnad Ebba med noggrannhet och fokus på alla detaljer, stod till slut som vinnare i årets upplaga av Peter Oldsbergs Minne. Finalen blev spelmässigt turneringens absolut bästa match och spelades mot klubbkompisen Stella Schadewitz från Ullevi TK.
Ebba Hennemann - Pixbo 2016Ebba Hennemann - Pixbo 2016


Webdesign av Websoluto.se