Dagens matcher

2019-03-20 kl 14:30 - W15 Antalya (Outdoors, Clay) (WD)
Caijsa Hennemann & Melis Yasar vs Anna Ukolova & Eliessa Vanlangendonck (RU)

6-3, 3-6, 8-10

>> Se LiveScore

2016-05-28 - Ebba segrade i Pixbo

Under lördagen spelades 14-års klassen vid Peter Oldsbergs Minne. Den traditionella sprint-turneringen spelades på de fantastiskt fina utomhusbanorna hos Pixbo TK. Ebba tog sig direkt till semifinal genom att vinna sin pool. Matcherna spelades i bäst av 3 matchtiebreak vilket kräver full koncentration från första till sista boll. En avslappnad Ebba med noggrannhet och fokus på alla detaljer, stod till slut som vinnare i årets upplaga av Peter Oldsbergs Minne. Finalen blev spelmässigt turneringens absolut bästa match och spelades mot klubbkompisen Stella Schadewitz från Ullevi TK.
Ebba Hennemann - Pixbo 2016Ebba Hennemann - Pixbo 2016


Webdesign av Websoluto.se