Dagens matcher

2018-11-18 kl 11:00 - Seriespel - Lerum (Indoors, Hard) (DD)
Ebba Hennemann & Stella Schadewitz vs Vilma Karlander & Emma Shasteen (SE)

2-6, 6-4, 5-10

>> Se LiveScore

2016-05-27 - Caijsa klar för "Kalle-final" i Båstad"

Kvalet till Sveriges mest prestigefulla juniortävling är färdigspelat i Göteborg. Det blir Caijsa Hennemann Ullevi TK och Vanessa Widell-Ersöz Påvelund TK som representerar Team Gbg i finalspelet i Båstad i slutet av juni i klassen flickor 15-år. Caijsa har tidigare vunnit 4 titlar i riksfinalen som alltid spelas i Båstad, och har inför året fullt fokus på att försöka vinna ett par titlar till. Som 11- och 13-åring vann hon singel och dubbelklasserna i "Kalle Anka Cup" i Båstad. I år är det 15-års klassen som gäller och sista året som hon får deltaga i tävlingen. Hon kom väl förberedd till kvalet och förlorade endast 5 game i kvalets 4 matcher vilket var ett styrkebesked. Nu skall formen toppas till sista veckan i juni, för att försöka bli historisk genom att vinna en ny dubbel.
Caijsa Hennemann - NGC 2016Caijsa Hennemann - NGC 2016


Webdesign av Websoluto.se