2016-05-10 - Ullevi TK är tillbaka i Götet

Efter 8 dagar i exklusiv tennismiljö i soliga och varma Nice, är Ullevi TK's juniortrupp tillbaka på svensk mark igen. Ungefär 20 spelare mellan åldrarna 11-16 år hängde med tränarna Kristian, Damien och Christoffer till Franska Rivieran för att träna tennis och fys inför grussäsongen som precis har börjat. Teambuilding i form av olika tävlingar och en dagstur till Monaco har även stärkt gemenskapen ytterligare. Caijsa och Ebba hörde inte av sig många gånger under veckan. De få tillfällena kan sammanfattas med uttrycket "Här är magnifikt". Tennisbanorna precis vid havet omringade av palmer och apelsinträd gör att man förstår precis vad de menar. Även om veckan varit helt fantastisk så var alla överens att det skall bli skönt att komma hem igen.
Se gärna Caijsas film som summerar resan:
https://www.youtube.com/watch?v=5WkjYlVLsvU
Ullevi TK i Monaco - 2016Ullevi TK - Nice 2016Ullvei TK - Nice 2016


Webdesign av Websoluto.se