2016-05-03 - Ullevi TK på plats i Nice

12 spelare från klubben mitt i centrum, samt Lisa Fagerberg från Lerum TK, samlades på Landvetter flygplats redan kl. 04.00 på tisdags morgon. De 11 tjejerna och 2 killarna var trots tidig morgon ordentligt laddade inför resan till Nice i Frankrike. Flygresan gick via München och några timmars väntan, men runt 14-tiden hade tennisjuniorerna och de två tränarna kommit fram till sommarvärmen i södra Frankrike. En timmes bussresa väntade innan hela gänget var på plats vid anläggningen i stadsdelen Villefranche-sur-mer. Ett mycket fräscht lägenhetshotell med egen stor pool, tennisbanor och ett perfekt läge precis vid havet. På plats anslöt även Sara Salemyr från SALK, och på torsdag kommer ytterligare ett gäng spelare från Ullevi TK ner till Nice tillsammans med tränare Kristian Persson. De första rapporterna från Ebba och Caijsa har varit mycket positiva. Boendet, banorna och läget verkade helt perfekt.
Landvetter mot Nice - 2016 Ebba & Caijsa Hennemann - 2016 Nice Frankrike - MAJ 2016


Webdesign av Websoluto.se