2016-05-01 - Utökat fokus på fysisk träning

Ebba och Caijsa har hela tiden med hjälp från Ullevi TK och Eva Linger på Ullevi Rehab arbetat hårt med fysisk träning och rehabilitering. Nu när tekniken mer och mer är på plats finns det utrymme att bygga upp kroppen ytterligare för alla påfrestningar som väntar för två tjejer som vill försöka bli riktigt bra i tennis. I samband med att Tony Johansson (Fysansvarig Ullevi TK) väljer att lämna Ullevi TK för att arbeta mer på individnivå, passar Ebba och Caijsa på att utöka samarbetet med Tony. Tony tillsammans med fru Stefania arbetar på Endorfin i Lerum som personliga tränare. Tillsammans har de utbildning på hög nivå som kommer att hjälpa systrarna Hennemann att hålla sig friskare och bli ännu starkare. På 1:a maj tillbringade Caijsa och Ebba 3 timmar på Endorfin i Lerum tillsammans med Tony och "Fani" för att sätta grunden för kommande sammarbete.
Gym Endorfin - Lerum Fani Johansson, Ebba Hennemann, Caijsa Hennemann, Tony Johansson - Endorfin 2016 Fani Johansson, Caijsa Hennemann, Tony Johansson Ebba Hennemann - Endorfin - Lerum 2016


Webdesign av Websoluto.se