2016-04-17 - Vinster för Ebba och Caijsa

Ebba och Caijsa var i helgen och träningsspelade i Sandared respektive Norrahammar. Ebba gjorde utomhusdebut i TF Bank Sandared men vädret gjorde att tre av fyra matcher spelades inomhus. Trots en nervös inledningsmatch med fem räddade setbollar mot duktiga Linn Svärd från Mölndals TK, lyckades Ebba få ordning på spelet och vann till slut hela 14-årsklassen efter finalvinst mot Sofia Szirányi från Ullevi TK. Caijsa spelade dubbel tillsammans med Olivia Alfredsson i Tabergsdalen Bravida Open. Tjejerna från Göteborg vann Damklassen utan att tappa något set. Finalen mot Nellie Jakobsson och Ester Bolmenäs var mycket välspelad. Paren följdes åt till 3-3 i första set innan Olivia och Caijsa genom mer varierat spel kunde vinna med siffrorna 6-4, 6-2.
Ebba Hennemann - Sandared 2016 Ebba Hennemann vs Sofia Szirányi - 2016 Olivia Alfredsson-Caijsa Hennemann vs Nellie Jakobsson-Ester Bolmenäs Olivia Alfredsson & Caijsa Hennemann - Taberg 2016


Webdesign av Websoluto.se