2016-04-02 - Caijsa tog brons i SM

Tillsammans med Molly Helgesson SALK tog Caijsa brons i flickdubbel 16 år i inomhus SM. Mot de allra bästa spelarna var tyvärr Caijsa chanslös denna gång. Alexandra Viktorovitch och Ida Ferding vann enkelt semifinalen i dubbeln och tappade bara ett game. I singelklassen fanns det stora förhoppningar om spelet skulle vara på topp under veckan på GLTK. Caijsa lyckades vinna första set i kvartsfinalen mot Sydney Berlin med 6-4, men var sedan numret för liten när spelaren från Fair Play spelade stor tennis. Nu blickar Ebba och Caijsa fram mot utomhussäsongen som på allvar startar när Ullevi TK åker till Nice- Frankrike i början av Maj. Fram tills dess blir det hård träning på hemmaplan och ett par träningsturneringar i Vänersborg och Sandared.
Caijsa Hennemann - SM 2016 Caijsa Hennemann & Molly Helgesson - SM 2016


Webdesign av Websoluto.se