Dagens matcher

2018-11-21 kl 22:00 - Mundial Juvenil Yucatan HSBC FMT - Mexico (Grade A) (Outdoors, Clay) (GS)
Caijsa Hennemann vs Kailey Evans (US)

2018-11-21 kl 17:00 - Seriespel - Påvelund (Indoors, Hard) (DD)
Ebba Hennemann & Viktoria Leth vs Linda Åkvist & Aila Behram (SE)

Spel på Ullevi TK

>> Se LiveScore

2016-03-26 - Klar förlust i dubbeln

Ebba och klubbkompisen Stella Schadewitz var tyvärr chanslösa mot Lovisa Condé och Amanda Menedez Thomasson i dubbel på påskaftonen. Paret från baksidan slaktade inte Göteborgskorna bara siffermässigt utan även på banan och framför allt på nät. Lovisa och Amanda kunde ganska enkelt bryta in på nät, samtidigt som de alltid siktade på kropp när de själva fick chansen. Kan paret fortsätta spela lika disciplinerat finns stora möjligheter att gå väldigt långt. För Ebba blev det bara två matcher i årets inomhus SM, men känslan är ändå att det är mycket som är väldigt bra. Nu blir det ett par dagar utan besök på GLTK innan Caijsa inleder med dubbel på tisdag.
Ebba Hennemann - JSM GLTK 2016 Ebba Hennemann & Stella Schadewitz - 2016


Webdesign av Websoluto.se