2016-03-25 - Stormatch av Ebba

GLTK lyckades med förbundets nya riktlinjer lotta, så att två av Sveriges bästa tennisjuniorer fick mötas i första omgången i junior SM för 14-åringar. SM vinnaren i dubbel från i höstas Ebba Hennemann ställdes mot landslagsspelaren och SALK finalisten Emma Shasteen. Matchen blev precis så bra som man hoppades på,men det är bara synd att det inte minst var en kvartsfinal i SM. Emma Shasteen vinner en två timmars rysare med 3-6, 6-3, 6-4, och är något mer erfaren med situationen när det väl skall avgöras. Ebba vinner första set övertygande med 6-3 och har sedan flertalet möjligheter i andra set att ta initiativet. När bollarna inte studsar Ebbas väg glider segern precis Ebba ur händerna, och Emma kan i tredje set med lite mer självförtroende avgöra matchen. Även om det blev förlust för Ebba så kändes matchen som en riktig härlig vinst. Allt slit och engagemang som den lille liraren lägger ner på träningarna börjar ge resultat mer och mer. Ebba känns otäckt bra när hon med perfekt teknik behärskar alla slag, och dessutom redan levererar fart i världsklass. Hur kommer det att se ut när hon börjar växa?
Fortsättning följer...
Ebba Hennemann - Junior SM - GLTK 2016 Ebba Hennemann vs Emma Shasteen - SM 2016


Webdesign av Websoluto.se