2016-03-17 - Caijsa bästa svenska Kramfors

Ksenia Domnina från Ryssland slog ut Caijsa i kvartsfinal både i singel och dubbel. Först med minsta möjliga marginal i matchtiebreak tillsammans med sin landsmaninna Veronika Pepelyaeva. Caijsa tillsammans med Leticia Temirhanova hämtade upp 3 matchbollar vid ställningen 6-9, men fick sedan se sig besegrade med 6-4, 3-6, 9-11. I singel lyckades Caijsa göra en bra insats mot Ksenia och var mycket nära att spela till sig ett avgörande set. Vid 4-4 hade hemmaspelaren ett par helt öppna lägen att gå fram till 5-4, men tyvärr var inte marginalerna på Caijsas sida denna match. Det var inga sura miner efter matchen då det inte fanns några förväntningar inför Kramfors efter en veckas skidåkning och en veckas svininfluensa. Att ändå kunna spela jämnt med många av Europas främsta spelare ger stora förhoppningar inför framtiden. Caijsa tillsammans med Julita Saner var de svenskorna som lyckades bäst i Kramfors veckan som gick. Nu väntar inomhus SM på GLTK, och Caijsa känner att formtoppen närmar sig med besked.
Kramfors - 2016 Kramfors - 2016


Webdesign av Websoluto.se