2016-03-13 - Tåget helt själv till Kramfors

I fredags klev Caijsa på tåget helt själv, för en lång resa till Kramfors där hon spelar på ITF-touren. 06.30 lämnade tåget Göteborg och efter byte i Stockholm och i Sundsvall, kunde hon till slut checka in på hotellet i Kramfors vid 15.30. Även om Caijsa är själv i Kramfors utan ledare, så har hon glädjande nog många vänner från andra klubbar, städer och länder att umgås med. Tjejerna från Stockholm är exempelvis alltid snälla och låter Caijsa får vara med och träna om plats finns. Det är andra veckan på kort tid som Caijsa spelar i Kramfors. Det blev inga vinster senast och det blir minst lika svårt denna veckan. Viktigt att ändå kunna deltaga i dessa turneringarna och möta de bästa i världen, och samtidigt ta helt ansvar för sig själv. Detta kommer vara helt nödvändigt för att fortsätta sin utveckling mot en riktigt duktig tennisspelare. Rapporterna från lördagen var att helt rätt låt vann Melodifestivalen och att det var god stämning bland svensklägret. Caijsa spelar sin första match på tisdag vilket innebär att måndagen blir en ren träningsdag. Caijsa och några tjejer till tar tåget till Härnösand för ett par timmars tennisträning.
Kramfors - 2016 Kramfors - 2016


Webdesign av Websoluto.se