2016-03-06 - Ebba och Stella knep RM guldet i dubbel

Efter hemkomsten från Cervinia i Italien drabbades både Caijsa och Ebba i princip omgående av en veckas influensa. Hög feber och sängläge istället för träning och Göteborgs Regionsmästerskap. Caijsa tvingades lämna WO till både singel och dubbel i RM. Långsamt har Caijsa kunnat öka träningsdosen de senare dagarna för att känna att kroppen orkar med att åka till Kramfors och genomföra ITF som planerat. Kroppen svarade positivt på sista träningen varför Caijsa nu är i Kramfors för att delta i tävligen där med start imorgon.
Ebba tvingades lämna WO i RM i singeln enbart eftersom att den startade tidigare än dubbeln. Lagom till första matchen i dubbel kvicknade Ebba till och lyckades idag tillsammans med klubbkompisen Stella Schadewitz vinna en mycket jämn finalmatch. Siffrorna 7-6(1), 6-4 mot Elin Marklinder - Lerum och Linn Svärd - Mölndal var en bra prestation med så lite förberedelser.
Nu hoppas vi på mycket bra träning på hemmaplan för Ebba och mycket bra matchträning för Caijsa i Kramfors.
Elin Marklinder, Linn Svärd, Ebba Hennemann och Stella Schadewitz Ebba Hennemann, Stella Schadewitz och Damien Croisat


Webdesign av Websoluto.se