2016-02-07 - Ebba finalvann i Trollsmashen

2016 började olyckligt med sjukdom och skada, som resulterade i några w.o för Ebba i både Partille och Borås. I helgen höll Ebbas kropp för några matcher och hon kunde därför genomföra 16-års klassen i Trollhättan. Ebba grinade dock illa när hon tog emot 1:a priset efter finalmatchen mot Lidköping TK's Alma Bergdahl. Ebba bet ihop i finalen och kunde avsluta sista setet i Trollsmashen med ett bländade spel. 6-3, 6-0 var stora siffror i en annars mycket välspelad och underhållande finalmatch i 16-års klassen. Nu blir det aktiv vila för Ebba några veckor med bara något pass tennis, några timmars fys och förhoppningsvis en hel del härlig skidåkning.
På hemmaplan kämpade Caijsa hela dagen med tvätt och strykning :)
Ebba Hennemann vs Alma Bergdahl - 2016 Caijsa Hennemann - Tvättstugan 2016


Webdesign av Websoluto.se