2016-01-31 - Tufft nationellt läger

När Svenska Tennisförbundet bjöd in några av landets bästa 15- och 16-åringar till ett nationellt läger i Växjö i helgen fanns Caijsa med på inbjudan. Förutom Caijsa dök även Melis Yasar, Anna Lejon, Alexandra Viktorovitch och Ida Ferding upp till staden som förra året fick se sitt hockeylag vinna SM Guld i hockey. Redan efter första dagen kom det rapporter hem att lägret var stentufft. Mycket intensiva tennispass varvades med tuffa fyspass hämtade från norska skidlandslaget. Sveriges bäst tränade tennisjunior var bestämd att detta var det tuffaste lägret hittills på nationell nivå. Lägret kom väldigt passande för Caijsa som är inne i en mycket tuff träningsperiod. Nu gäller det att hålla ut två veckor till med tuff träning, då en välbehövlig 10-dagars aktiv viloperiod dyker upp på programmet. Går allt enligt planerna så avslutas träningsperioden med matchträning i samband med vintertouren i Borås nästa helg.
Ebba skulle i helgen kvalat till FS16 klassen i Borås men oturen fortsätter grina "Ebbsson" i ansiktet. På väg till Borås på söndag förmiddag fick bilen hastigt stanna till i Landvetter för en illamående passagerare. Efter några minuter i friska luften blev det ett lätt men tråkigt beslut att ringa till tävlingsledningen i Borås och meddela ett w.o. Nu hoppas vi på att Ebba blir återställd snabbt, samt att resten av familjen klarar sig från influensan.
Marie Andersson, Ida Ferding, Caijsa Hennemann, Aleksandra Viktorovitch, Mellis Yasar, Anna Leijon Landslagsläger F16 - Växjö


Webdesign av Websoluto.se