2016-01-24 - Bra spel i Centiro Cup av Ebba

Ebba och ett par vänner från Ullevi TK hade framgångar i Sandareds Centiro Cup för flickor 15 år i helgen. Efter tre vinster och bra spel tog det till slut stopp för Ebba i semifinal mot Ljungskiles Saga Berggren. Trots bolltex (filt) underlag och mycket snabbt spel hängde vår lilla ullevispelare med på ett imponerande sätt. 4-6, 2-6 speglade inte den fantastiskt fina duellen mellan dessa duktiga tennisspelare, utan matchen kunde lika gärna ha avgjorts i ett avgörande matchtiebreak. Turneringen visar åter igen att spelarna från Ullevi TK tränar på rätt saker och blir att räkna med i framtiden. Ebba tar med sig den fina insatsen, som givetvis ger lite extra självförtroende inför kommande intensiva tävlingsperiod.
Ebba Hennemann - Sandared 2016 Ebba Hennemann - 2016 Ebba Hennemann - 2016 Ebba Hennemann - 2016


Webdesign av Websoluto.se