2016-01-15 - Ingen Tennis Europe

Ebba skulle försöka kvala in till Vänersborgs traditionella Tennis Europe tävling Quality Hotell Open i helgen. Tyvärr har inte nackspärren/skottet släppt varför otursförföljda Ebba lämnade återbud till turneringen under fredagen. Caijsa kom hem från Fair Plays Euro Elite ITF i onsdags eftermiddag. Det blev två matcher i både singel- och dubbelturneringen vilket gav ytterligare erfarenhet på det internationella kontot. Även om inte spelet varit på topp har spelet ändå resulterat i att Caijsa på måndag är bland de 60 bästa spelarna i världen födda 2001 på ITF rankingen. På söndag åker Caijsa, Sofia Hellman och Viktoria Leth ner till Ystad för att spela första omgången i lag SM för 18-åringar.
Caijsa Hennemann - Fair Play - 2015 Caijsa Hennemann vs Eliz Maloney - 2015 Caijsa Hennemann & Hannah Viller-Möller - 2015 Caijsa Hennemann - Fair Play - 2016


Webdesign av Websoluto.se