2016-01-12 - Snöpligt slut för Ebba i Partille

Idag var det meningen att Ebba skulle spela dubbla finaler i Partille Cup Ocay Open. Final i FS14 mot klubbkompisen Stella Schadewitz och även final tillsammans med Stella i FD14. Tyvärr vaknade Ebba på morgonen och kunde inte komma upp ur sängen pga av nackskott/spärr. Smärtan var så kraftig att Ebba behövde assistans hela onsdagen och skrek av smärta vid minsta lilla rörelse. Vi får hoppas att smärtan går bort lika fort som den dök upp, så att det finns möjlighet till start i helgens Tennis Europe i Vänersborg. Hoppas den hallen har mer värme än vad det fanns i Partille TK i veckan. När Ebba under tisdagen spelade semifinal mot Anne-Marie Vogel var det omöjligt för spelarna att hålla värmen trots högt tempo. Detta var antagligen orsaken till det kraftiga nackskottet.
Ebba Hennemann - 2015 Ebba Hennemann - 2015 Ebba Hennemann - 2015 Ebba Hennemann - 2015


Webdesign av Websoluto.se