2016-01-06 - Hem till Göteborg

Efter 12 dagar i Alvik skall det bli skönt för Ebba och Caijsa att åka hem till Göteborg. Caijsa och Olga Helmi förlorade kvartsfinalen mot Örtevall och Kulikova med 5-7, 2-6, vilket blev sista matchen i SALK Hallen i årets upplaga av SALK Open. För Ebba väntar nu tävling i Partille innan träningen kör igång på måndag, och för Caijsa väntar kval till Fair Plays ITF i Malmö.
Kommande månader kommer att se lite olika ut för systrarna, då Ebba behöver spela mer matcher och Caijsa behöver lägga mer tid på träning. Det blir ett tufft 5-veckors schema innan nästa viloperiod dyker upp lagomt till sportlovet i februari. Nu skall granen, adventsstjärnor och pepparkakorna ut för denna gången. In istället med hantlarna, på med löparskorna och fyll kylskåpet med mycket proteiner, så syns vi nästa gång på GLTK i slutet av mars.
Inbollning i Järfälla - SALK 2016 Caijsa Hennemann & Olga Helmi - SALK 2016


Webdesign av Websoluto.se