2015-12-31 - Slutspelat före nyår

För första gången någonsin är det slutspelat för Caijsa och Ebba i SALK Open redan före det nya året klingar in. Det betyder inte att deras prestationer varit sämre än tidigare, utan att motståndarna helt enkelt varit bättre i förlustmatcherna. På nyårsafton försvann sista chansen när Caijsa förlorade mot 1:a seedade Alexandra Viktorovitch i 16-års klassen med 2-6, 5-7. Efter att ha vunnit matchens tre första bollar var ställningen 20 min senare 0-5 till Alexandra i game vilket givetvis var mycket tungt. Sedan spelade Caijsa upp sig och tog initiativet i matchen vilket resulterade i 6 vunna game av de 8 kommande. Detta räckte tyvärr inte till setseger utan endast till 4-1 i andra set, innan duktiga Alexandra vände och helt rättvist tog sig till semifinal. Nu väntar några matchlediga dagar i Stockholm innan Caijsa skall spela i ITF turneringen i SALK. Några bra träningsdagar tillsammans med Ebba i SALK hallen kommer förhoppningvis spetsa till Caijsas form ytterligare. Det hade varit kul och spännande med en ny match mot Alexandra redan nästa vecka.
Caijsa Hennemann, Christoffer Källmarker, Jesper Klöv-Nilsson, Ebba Hennemann, Damien Croisat SALK Open 2016


Webdesign av Websoluto.se