2015-12-27 - Ebba vann oviss premiär

Vem trodde att Ebba skulle stå på startlinjen när SALK satte igång på söndagen efter att ha sett henne halta på ett ben bara några dagar före julafton. En tävlings- och träningsfri helg slutade med att Ebba sprang in i en stor chipsskål som var placerad på golvet hos en kompis i samband med en övernattning. Vila, julmat, tomte, presenter och specialträning med storasyster Caijsa gjorde till slut att Ebba trots allt kunde ställa upp i sin favorittävling. Nervositeten syntes på långt håll och det berodde mest på ovissheten om foten skulle hålla eller inte, samt att motståndaren också var mycket duktiga Tilde Höweler-Lundin från Näsbypark TK. Ebbas fot höll glädjande hela matchen, och efter en mycket bra genomförd match av Ebba lyckades hon till slut vinna den jämna matchen med 6-4, 6-2. Nu väntar redan på imorgon morgon seedade Olivia Malm från Örebro TK. För några veckor sedan hade matchen känts helt omöjlig, men nu när Ebba verkar kunna röra sig fullt ut på banan kan det bli en riktigt spännande och oviss historia. Caijsa körde på söndagen två träningspass för att försöka toppa formen till sin premiärmatch på måndag. Först ett lättare pass med Ebba och sedan lite senare med finskan Cecilia Johansen från Åbo TK. Caijsa skall även på måndagen köra ett extra pass med Cecilia som i SALK även är hennes dubbelpartner.
Ebba Hennemann - SALK 2015 Ebba Hennemann - SALK 2015 Caijsa Hennemann - SALK 2015 Caijsa Hennemann - SALK 2015


Webdesign av Websoluto.se