Dagens matcher

2018-11-21 kl 22:00 - Mundial Juvenil Yucatan HSBC FMT - Mexico (Grade A) (Outdoors, Clay) (GS)
Caijsa Hennemann vs Kailey Evans (US)

2018-11-21 kl 17:00 - Seriespel - Påvelund (Indoors, Hard) (DD)
Ebba Hennemann & Viktoria Leth vs Linda Åkvist & Aila Behram (SE)

Spel på Ullevi TK

>> Se LiveScore

2015-12-26 - Följ fler spelare på Live Score

Med start från SALK Open 2016 som startade på annandagen, kan den som vill följa fler spelare live i samband med match. Den som är intresserad gör detta på www.waitennis.se och länkar vidare till LiveScore. Föräldrar och spelare i WAI Tennis kan nu på plats föra live score på respektive spelare, och poängställningen i pågående match visas för hela världen på http://waitennis.matchscore.se/. Det går även bra att följa fler matcher samtidigt. Vill man se historik för poängen i pågående match är det enkelt att klicka på detaljer i respektive match för utökad information. Ebba och Caijsa kan man följa både på Hennemann.se som tidigare och nu även på Waitennis.se.
LiveScore - WAI Tennis


Webdesign av Websoluto.se