2015-12-12 - Ullevi pressade KLTK i lag SM

Evelina Carlsson, Maria Leth, Victoria Leth och Caijsa Hennemann spelar i helgen finalspel i lag-SM för 15-åringar. Tjejerna från Götet som alla är ett år unga i klassen ställdes i semifinal mot arrangörerna och favoriterna KLTK. Matchen som på förhand var en transportsträcka för tjejerna från huvudstaden blev till slut en riktig spännande thriller i bästa Johan Falk klass. Två av de tre matcherna gick till matchtiebreak och det var till slut hemmalaget som kunde lämna Kungliga Tennishallen som vinnare. Samtliga spelare gjorde fantastiska insatser och Ullevi TK var endast 2 bollar från en SM final mot Fair Play TK. Caijsa lyckades för andra gången på kort tid vinna över duktiga Lisa Zaar. Efter en liten nervös inledning vann Caijsa andra set blankt och avgjorde sedan i matchtiebreak. Imorgon väntar match mot Västerås om bronsmedaljen.
Kristian Persson, Viktoria Leth, Evelina Carlsson, Maria Leth, Caijsa Hennemann Kungliga Tennishallen - KLTK 2015


Webdesign av Websoluto.se