2015-11-27 - Caijsa vann ny Tennis Europe

Framångarna avlöser varandra på löpande band för Caijsa. Under fredagen vann hos sin andra internationella titel på kort tid genom att vinna Gothenburg 14 & Under som spelades på GLTK. I finalen fick hon revansch på duktiga Maria Petrovic från Farsta TK som i somras vann junior SM utomhus  för  14-åringar. Setsiffrorna i matchen blev 6-3, 6-3 och speglar ganska väl matchbilden mellan två av Sveriges absolut mest lovande tennisjuniorer. Maria vann förra veckan en Tennis Europe i Tyresö, samtidigt som Caijsa gick till semifinal i Stavangers ITF tävling för juniorer under 19 år. Vinsten på GLTK sätter punkt för en helt makalös höst för Caijsa. Under höstens inomhussäsong månaderna oktober och november har Caijsa spelat sig fram till följande imponerande resultatlista.

1:a  Mastersslutspelet

1:a  Helsingborg Vintertour

1:a Farum Euroelite Tennis Europe

1:a Gothenburg 14 & Under Tennis Europe

2:a Sandared Vintertour

3:a Kramfors ITF

3:a Stavanger ITF

Nu väntar en träningsperiod innan SALK inleds vid årsskiftet. Träningsperioden kompletteras med de återstående matcherna som är kvar för Ullevi TK i Damer div 1 södra samt Lag SM slutspel för 15-åringar.
Caijsa Hennemann - Vinnare GLTK 2015 (Klas Ivarsson)Maria Petrovic vs Caijsa Hennemann - 2015Caijsa Hennemann - GLTK 2015Gothenburg 14 and under - 2015


Webdesign av Websoluto.se