2015-11-25 - Ullevi TK-GLTK 3-1

Onsdag kväll var det stormatch i Ullevi Tennishall mot lokalkonkurrenten GLTK i Damer div 1 Södra. Gästerna kom med fulltalig spelartrupp, tränare, sportchef och supporters. I den inledande dubbeln tog hemmalaget chansen att göra match av tillställningen genom att vinna i matchtiebreak med 10-7 mot Alfredsson/Saldh. Sofia Hellman följde sedan upp med att vinna mot Olivia Alfredsson i avgörande matchtiebreak med 10-6. Detta innebar plötsligt att Ullevi TK minst hade oavgjort i denna prestigefulla match. Caijsa såg slagen ut mot mycket  duktiga Victoria Saldh i den sista singelmatchen. Efter 2-6 såg det ut som derbyt skulle innebära delad poäng mellan lagen. Caijsa hade 6 timmar tennis i benen före sin match varför en vändning i matchen kändes långt borta. Sofias segervrål från Bana 3 blev dock en ordentligt energikick för den lille krigaren. Trots 0-4 i matchtiebreak lyckades Ullevi TK's Duracellkanin på något underligt sätt vända och vinna med 10-8. Detta innebar att Ullevi TK sensationellt vann hela matchen mot GLTK med 3-1. En fantastisk laginsats av hela gänget som var på plats. Extra roligt att alla spelare fick vara med och vinna någon match under kvällen.
Sofia, Caijsa, Viktoria, Damien, Filippa Vikoria, Caijsa, Sofia, Damien, Stella, Ebba, Evelina, Zelda Sofia, Caijsa, Viktoria, Damien, Filippa Sofia, Caijsa, Viktoria, Damien, Filippa


Webdesign av Websoluto.se