2015-11-22 - Syskonpar i Gothenburg 14 & Under

På måndagen startar huvudturneringen i GLTK's Tennis Europe turnering för juniorer upp till 14 år. Under helgen har kvalet spelats och inneburit två riktigt tuffa matcher för Ebba. För att ta sig till sin livs första huvudtävling i Tennis Europe var Ebba tvungen att prestera på högsta nivå. Först mot Lea Forste Dinell från SALK och sedan i kvalfinalen mot norskan Mathilde H Jentoft. Båda spelarna som Ebba vinner i två raka set mot tillhör toppen i respektive land. Detta innebär nu att det bland de 32 spelarna i huvudtävlingen finns två syskonpar. Från Vitryssland kommer tvillingparet Ksenia och Sofi Brich och från Sverige syskonen Ebba och Caijsa Hennemann. Caijsa och Ebba som är regerande svenska mästare i dubbel för 14-åringar kommer inte att spela tillsammans på GLTK. Ebba spelar dubbel ihop med Smilla Kjaergaard från SALK och Caijsa med Svetlana Teterina från Spårvägen TK. I singelturneringen inleder 1:a seedade Caijsa mot Sissi Schmidt Axelsson, och Ebba ställs mot den engelska landslagsspelaren Indiana Spink.
Caijsa och Ebba Hennemann - Sign in - 2015 Caijsa och Ebba Hennemann - 2015 Caijsa och Ebba Hennemann - GLTK 2015


Webdesign av Websoluto.se