2015-11-20 - Nya framgångar på ITF nivå

Ett par dagar efter Caijsas första turneringsseger i Tennis Europe var det dags för Arctic ITF Open i Stavanger. En sliten och lite krasslig spelare från Ullevi TK tvekade ett tag på sitt deltagande, men bestämde sig till slut för att ta turneringen som aktiv vila med endast matchspel på schemat. I sin blott tredje ITF start blev det åter igen en topplacering efter stundtals mycket bra spel. I Kramfors blev det semifinal, i Hörsholm blev det kvartsfinal och nu i Stavanger åter igen en 3:e placering. I semifinalen tog det stopp mot Carole Monnet från Frankrike efter siffrorna 4-6, 1-6. Caijsa avslutar turneringen på ett värdigt sätt och åker hem till Göteborg med ett leende på läpparna. Nästa vecka är sista tävlingen på en 8 veckor lång tävlingsperiod. De intensiva och framgångsrika veckorna avslutas med en Tennis Europe 14 år på GLTK. Till tävlingen har även Ebba fått ett wild card till kvalet som börjar på lördag.
Irem Soylu vs Caijsa Hennemann Caijsa Hennemann - Stavanger 2015 Caijsa Hennemann vs Carol Monnet - 2015


Webdesign av Websoluto.se