2015-11-08 - Nya framgångar på vintertouren

På söndagen spelade Caijsa sin andra raka final på vintertouren med en veckas mellanrum. Denna gång blev det tyvärr förlust i finalen mot 1:a seedade Anette Munozova. Tjejen från Näsbyparks TK var ett par klasser bättre, större och mer taktisk än tidigare motståndare, och vann finalen klart med siffrorna 6-2, 6-1. Caijsa hade några chanser i första set att komma in i matchen ordentligt, men den riktiga skärpan fanns tyvärr inte där efter sista tidens många tuffa matcher. Direkt efter prisutdelningen var det snabba ryck mot Danmark för att hinna skriva in sig i huvudtävlingen i Farums Tennis Europe tävling för 14-åringar. 2 minuter före stängning av inskrivningen sladdade den svenskregistrerade Volvon in framför tennishallen. Där stod övriga gänget i region Göteborg och höll dörren öppen så att Caijsa precis hann komma med i tävlingen. Tyvärr finns inte Ebba med i huvudtävlingen efter förlust i kvalfinalen med 1-6, 4-6 mot en ryska. Ebba hade för stor respekt för sin motståndare i inledningen vilket gav henne för lång uppförsbacke. Det var dock ytterst nära en vändning i andra set, men den mer rutinerade motståndaren kunde stänga matchen. Ebba får nu en spelledig dag under måndagen innan hon tillsammans med Caijsa spelar dubbel på tisdag. Caijsa möter på måndagen en danska i första omgången i singel.
Caijsa Hennemann vs Anette Munozova - 2015 Caijsa Hennemann vs Anette Munozova - 2015 Caijsa Hennemann vs Anette Munozova - 2015 Caijsa Hennemann vs Anette Munozova - 2015


Webdesign av Websoluto.se