2015-11-01 - Vinst i vintertouren

På höstlovet åkte Caijsa ner till Helsingborg för att försöka kvala in till Tretorn Open Vintertour. I gruppspelet stötte Caijsa på Tobrand, Engbäck och Källmen, som inte kunde hota den starka, snabba och tekniska spelaren från Ullevi TK. I huvudtävlingen väntade ännu tuffare motståndare som Eveliina Virtanen, Jovana Petrovic, Josefin Opitz, Klara Thell Lenntorp, Hanna Schmidt Axelsson och Alexandra Almborg. Caijsa fortsatte dock att trumma på och tog initiativet på banan trots mer rutin på andra sida nätet. Även om inte spelet var på topp, så var grundspelet från baslinjen tillräckligt bra för att ta sig till karriärens första final i vintertouren. I finalen blev Klara Thell Lenntorp från Lugi TF en mycket svår nöt att knäcka med sitt mycket taktiska och disciplinerade spel. Caijsa låg under med 6-7, 1-4 när den stora publiken i Olympiahallen bara väntade på prisutdelningen. Efter ett mycket bra game fram till 2-4 fick sensationen i turneringen åter luft under vingarna och avslutade finalen med 11-2 i game och setsiffrorna 6-7, 6-4, 6-2. En fantastisk vecka för Caijsa som genom att vinna sin första seger på Vintertouren visade att hon även tillhör dameliten.
Caijsa vinnare Vintertour - Helsingborg 2015 Caijsa vs Klara Thell Lenntorp - 2015 Caijsa Hennemann - Helsingborg 2015 Caijsa Hennemann & Jesper Klöv Nilsson - 2015


Webdesign av Websoluto.se