2015-10-18 - SM slutspel i lag för Ullevi TK

Ullevi TK's 14-åriga tjejer är klara för SM slutspel för lag i klassen 15-år efter att i helgen vunnit över Lerum, Tabergsdalen och Vänersborg. Även om det återstår en match i serien mot lokalkonkurrenten GLTK, så har tjejerna från klubben i centrum en ointaglig serieledning. Imponerande med tanke på motståndarnas lag som innehåller namn som Viktorovitch, Milicevic, Rosén, Karlander, Shasteen, Fagerberg och Alfredsson. Ullevi TK's lag består av Maria Leth, Victoria Leth, Evelina Carlsson, Asia Chaabi och Caijsa Hennemann. Helgens stora prestation var vinsten med 3-0 mot Tabergsdalen. Laget från Norrahammar kom till Göteborg med Alexandra Viktorovitch som är Sveriges bästa 15-åring. Först lyckades Caijsa vinna mot Alexandra i singel och sedan även i dubbel tillsammans med Victoria Leth. I december väntar nu slutspel i Stockholm för de fyra bästa lagen i 15-års klassen. Ullevi TK från Göteborg är ett av lagen som gör upp om titeln vilken klubb som har de bästa 15-åringarna.
Ullevi TK - Serie 2015 Ullevi TK - Serie - 2015 Ullevi TK - Serie 2015 Ullevi TK


Webdesign av Websoluto.se