2015-09-27 - Träningsspel i Norrahammar

I helgen var Ebba och Caijsa och spelade träningsmatcher hos Tabergsdalen TK. Ebba deltog i FS14 och 16 och Caijsa i DS och FS16. Detta var första tävlingen med nya racket från Babolat. Känslan har inte varit annorlunda än på träningen, mer än att de får lite mer spinn i slagen. Ebba fick totalt 5 matcher och Caijsa 4 matcher. Det såg ut som om båda systrarna kommit in i inomhussäsongen bra och redan fått mycket på plats trots att det tränas på många detaljer. Resultatmässigt gick Ebba till semifinal i båda sina klasser och Caijsa vann FS16. I DS åkte Caijsa ut mot Marina Yudanov från GLTK, som taktiskt manövrerade ut sin mycket mindre motståndare på ett imponerande sätt. Starkt av Marina att kunna prestera på riktig hög nivå i sin första tävlingsturnering på så många år. Turneringen i Norrahammar har ett arrangemang av högsta klass. Hade alla arrangörer visat samma engagemang med matchbevakning, resultatrapportering, servering och billigt hotellboende hade plötsligt inte anmälningsavgiften behövt kännas så hög.
Caijsa & Ebba Hennemann - Taberg 2015 Caijsa Hennemann vs Asia Chaabi - 2015 Taberg Topp - 2015


Webdesign av Websoluto.se