2015-09-20 - Träningskvalité

Söndagen bjöd på riktigt kvalitativ träning för både Caijsa och Ebba. Caijsa, tillsammans med Jesper Klöv-Nilsson och Johan Brunström hade under 3h träning av Frankrikes och Lyons professor - Cyril. Träningen bevakades intensivt av 20-talet tränare från hela Sverige. Ett par dagas teori för tränarkåren skulle testas i praktiken. Väldigt intressant och uppskattat av såväl tränare som spelare.
Ebba i sin tur ersatte sjuka Lisa Fagerberg i dubbel tillsammans med Emma Shasteen. Tillsammans spelade dem final i flickdubbel 15 i Alingsås Serneke Open. Finalen slutade siffermässigt inte till Ebba och Emmas fördel, förlust med 3-6, 0-6 men sett utifrån ett träningsperspektiv blev den en fantastisk match. Ebba fick verkligen chans att träna på sin volley och gjorde det stundtals riktigt bra. Det finns mycket att förbättra, men ett stort kliv är redan taget. Nästa helg är det dags för Taberg - Jönköping.
Tränarutbildning - Ullevi TK - 2015 Ebba Hennemann & Emma Shasteen - 2015 Ebba Hennemann & Emma Shasteen - 2015


Webdesign av Websoluto.se