2015-09-13 - WAI Tennis hjälper Caijsa och Ebba

I fredags blev det helt klart att Caijsa och Ebba kommer att få hjälp av WAI Tennis i sin tennissatsning. WAI Tennis är en ideel förening vars huvudsyfte är att ekonomiskt hjälpa unga tennisspelare att försöka nå sina drömmar. Föreningen har ingenting med den vardagliga tennisträningen att göra utan skall endast arrangera och finansiera resor och träningar utanför normal klubbträning. WAI Tennis kommer därför inte på något sätt konkurrera med klubbar, team eller tennisakademier, utan skapar istället möjligheten för fler spelare att ha valmöjligheten till en tredje miljö. Förutom Ebba och Caijsa kommer även syskonen Fredrik, Daniel och Emma Shasteen ta hjälp av föreningen. Mer information om WAI Tennis hittar man på www.waitennis.se.
WAI TennisWAI TennisWAI Tennis


Webdesign av Websoluto.se