2015-08-28 - Caijsa 3:a i dubbel och singel

I sin första ITF turnering lyckas Caijsa ta sig till semifinal i både singel och dubbel. Resultatet i all ära men det är spelet som värmer mest när man sammanfattar veckan i lilla Kramfors. I semifinalerna blev jämngamla Oleksandra Oliynykova från Kroatien för svår, men spelmässigt såg det mycket lovande ut för framtiden. Något som väcker funderingar är på vilket sätt spelarna finns på plats i Kramfors. Några är där med klubben, med regionen, sitt team, tränare eller sin akademi. Sedan finns det några få spelare som är där på egen hand varav Caijsa är en av dem. Det var likadant i Drottningens Pris som spelades i Kungliga Tennishallen i början av året, och som är en av de tyngsta turneringarna i Tennis Europe för 14-åringar. Caijsa måste komplettera sin fantastiska hemmamiljö på Ullevi TK med ytterligare en samarbetspartner som kan hjälpa henne på orter långt ifrån Avenyn, Liseberg, Feskekyrkan och Poseidon. Nästa steg är att inom kort skaffa möjlighet för Caijsa att regelbundet kunna träna och tävla med de allra bästa i sin ålder både i Sverige och utomlands.
Caijsa Hennemann - 2015 Olivia Alfredsson & Caijsa Hennemann - 2015 Hotell Kramm - Kramfors - 2015


Webdesign av Websoluto.se