2015-08-22 - Kinna och Kramfors

Genom tennisen får Ebba och Caijsa uppleva orter som de antagligen annars inte skulle besökt. I helgen spelade Ebba en träningsturnering i poolform i lilla Kinna, som ligger 1 timmes bilfärd från Göteborg i Marks kommun. En tennisklubb i ett litet samhälle med egen hall och fyra fina grusplaner där turneringen Mark Clay Open spelades. Ebba spelade en trevlig tennis i det underbara sommarvädret och vann samtliga sina 3 matcher, vilket gjorde att hon tog sin första seniortitel. På parkeringen hemma mötte Ebba sin syster Caijsa som var på väg till Centralstationen i Göteborg för resa till Kramfors som ligger en timme norr om Sundsvall. I Kramfors skall Caijsa spela sin första ITF turnering, vilket innebär att tävlingen är öppen för juniorer från hela Världen som ännu inte är äldre än 19 år. Caijsas svenska seniorranking gjorde denna gång att 14-åringen kom med i huvudtävlingen direkt. Caijsa åker upp till Kramfors med GLTK's Olivia Alfredsson som Caijsa även hoppas kunna spela dubbel med i Kramfors. Tjejerna tar nattåget och ankommer till staden med Sveriges nordligaste tennisgymnasium vid 05-tiden på söndag morgon. Förhoppningsvis ligger då alla mygg fortfarande och sover.
Ebba Hennemann vs Julia Land Linnéa Eriksson och Ebba Hennemann - 2015 Ebba Hennemann - RM - 2015


Webdesign av Websoluto.se