2015-08-15 - Mästarinnorna firade på sjön

Dagen efter att Ebba och Caijsa tillsammans spelat hem var sin guldmedalj i junior SM, valde man att på lördagen fortsätta firandet i Sveriges vackraste skärgård på morfars- och mormors segelbåt. Syskonparet hade fullt upp på fredagskvällen att svara på alla gratulationer vilket gjorde att det blev en lång fredag. På lördagen var det full fokus på att bara njuta av de sista dagarna av sommarlovet. Det var två glada tjejer som hade kul på det öppna havet mellan Mollösund och Lysekil. Endast 13- och 14 år gamla har systrarna redan spelat hem 11 SM medaljer. Valörerna på dessa är 6 guld-, 3 silver- och 2 bronsmedaljer. Nu när skolan börjar på tisdag får Ebba möjlighet att utöka sin träning med 2 morgonträningar tennis, samtidigt som både Caijsa och Ebba skall lägga lite mer tid på styrka, smidighet, snabbhet och uthållighet. Innan den riktiga tuffa träningen börjar skall Caijsa åka till Kramfors och spela sin första ITF turnering, och Ebba skall till Mark och spela sin sista grusturnering för 2015.
Macathe - 2015 Caijsa & Ebba Hennemann på Macathe - 2015 Ebba & Caijsa Hennemann på Macathe - 2015


Webdesign av Websoluto.se