2015-08-13 - Ebba och Caijsa i SM final

Vem trodde före SM tävlingarna att både Ebba och Caijsa skulle spela match sista dagen i Växjö?
Efter att både Evelina Carlsson och Victoria Carlsten blivit skadade tog systrarna Hennemann beslutet att spela dubbel ihop för att få någon match mer i Växjö. Äventyret höll på att vara över redan efter första matchen, men syskonparet gick vidare med minsta möjliga marginal. Efter hand under veckan blev samarbetet bättre och bättre. Caijsa och Ebba hittade sina roller i spelet och började lita på varandra mer och mer. Det blev till slut så bra att man i semifinalen vann över Salemyr/Dahlström efter en över 2 timmars rysare. I avgörande matchtiebreak var tjejerna från Götet skoningslösa och vann med övertygande 10-4. Nu väntar ett annat par från Göteborg i finalen. Vanessa Wdell Ersöz från Påvelund TK och Vilma Karlander från Lerum TK. Oavsett resultat så har Ebba och Caijsa gjort det otroligt bra, och det är många som är mycket förvånade att de spelar final på fredagen.
Ebba Hennemann & Caijsa Hennemann - 2015 Ebba Hennemann & Caijsa Hennemann - 2015 Ebba Hennemann & Caijsa Hennemann - 2015 Caijsa Hennemann & Ebba Hennemann - 2015


Webdesign av Websoluto.se