Dagens matcher

2018-11-20 kl 03:30 - Mundial Juvenil Yucatan HSBC FMT - Mexico (Grade A) (Outdoors, Clay) (GD)
Caijsa Hennemann & Eleni Louka vs Hurricane Tyra Black & Cori Gauff (CY)

3-6, 4-6

>> Se LiveScore

2015-08-12 - Petrovic vann enkelt över Caijsa

Maria Petrovic från Farsta TK hade inga problem att besegra Caijsa i en av kvartsfinalerna. Redan efter 30 minuter var siffrorna 0-5 och ändå spelade inte Maria på topp. Caijsa som på förmiddagen besegrade Sara Salemyr från SALK med 6-0, 6-2 efter bländande spel, var inte i närheten av detta spel någon gång under matchen. Precis allt slutade att fungera, och det blev inte ens nerv i matchen när Caijsa reducerade till 3-5. Maria vinner utan att behöva spela på max med klara 6-3, 6-2, vilket innebär att Caijsa blir utan singelmedalj i detta mästerskap. Nu gäller det att försöka ladda om batterierna och fokusera på kvällens dubbelmatch tillsammans med Ebba.
Junior SM - Växjö 2015 Caijsa Hennemann värmer upp mot Sara Salemyr


Webdesign av Websoluto.se