2015-08-11 - Vidare i både singel och dubbel

Efter en rysligt jämn dubbelmatch mellan systrarna Hennemann och Olivia Malm/Klara Jonsson är det klart att det blir både singel och dubbelmatch på onsdagen. Caijsa möter Sara Salemyr från SALK i singel efter att ha vunnit över Othilia Brodin från Umeå med 6-1, 6-1. Caijsa gör en mycket bra match mot en motståndare som egentligen förtjänar att komma längre än andra omgången. I dubbel möter Caijsa och Ebba paret Anna Opitz & Tilde Höweler-Lundin efter att med minsta möjliga marginal vunnit sin match. Ebba var jättenervös att för första gången spela tillsammans med Sveriges framgångsrikaste 14-åring, samtidigt som Caijsa var för laddad och ville göra för mycket på banan. Detta gjorde att det inte blev någon bra prestation men trots allt kunde systrarna lämna banan som vinnare med siffrorna 7-6(4), 7-6(3).
Ebba Hennemann & Caijsa Hennemann - 2015 Caijsa och Ebba Hennemann Caijsa och Ebba Hennemann


Webdesign av Websoluto.se