2015-08-10 - Godkänd insats mot bra spelare

Ebba förlorade på måndagen mot Emilia Valentinsson från Fair Play med 3-6, 2-6. Att det skulle bli en svår match visste Ebba, men att Emilia skulle spela en fantastisk bra tennis hela matchen var överraskande. Skånetjejen är helt klart den 13-åriga spelare från södra Sverige som imponerat mest i år. Emilia kommer inom ett par år vara bland de bästa i Sverige i sin åldersklass. Ebba gör trots allt en godkänd insats och hade kunnat knycka första set om hon hade varit mer vaksam i samband med några viktiga bollar som kanske avgjorde första set. Nu får Ebba fokusera på dubbelturneringen med Caijsa. Kan hon fortsätta spela på samma sätt som hon gjort de senaste veckorna, så finns förutsättningar till en lyckad turnering. Caijsa möter på tisdag morgon Othilia Brodin från Umeå i sin första match i årets SM i Växjö.
Ebba Hennemann Caijsa Hennemann Peter Camilla Ebba Caijsa Hennemann


Webdesign av Websoluto.se