2015-08-09 - Ebba vann efter övertygande spel

Ebba gör storasyster sällskap i huvudtävlingen i SM efter en övertygande seger i kvalfinalen mot Moa Tomasson. Den duktiga fotbollsmålvakten från Skrea har övertygat stort även i tennis sista tiden och var stor favorit mot Ebba. För att lyckas vinna mot fysiskt överlägsna tjejen som representerar Falkenberg TK var Ebba tvungen att spela äckligt disciplinerat och hålla sin taktik från första till sista boll. Fram till 6-2 och gamebollar till 4-1 i andra set var spelet prickfritt. Nervositet gjorde att det blev mycket jämnt i slutet av andra set, men Ebba lyckas knyta ihop säcken och vinner till slut rättvist. Nu väntar det match i 1:a omgången redan tidigt på måndagen och sedan första dubbelmatchen på tisdagen. Det höll på att inte bli någon dubbel för varken Ebba eller Caijsa då olyckligtvis både Victoria Carlsten och Evelina Carlsson blivit skadade. Att spela med någon annan spelare var aldrig aktuellt tills tävlingsledningen kom med förslaget att de kunde spela tillsammans. Ebba och Caijsa skall därför för första gången spela tillsammans i en A-turnering och har tagit över det 1:a seedade paret Caijsa och Victorias plats i spelschemat.
Ebba och Caijsa Hennemann Ebba Hennemann - 2015 Caijsa Hennemann - 2015 Ebba Hennemann - Växjö 2015 Caijsa Hennemann - Växjö 2015 Caijsa Hennemann - 2015


Webdesign av Websoluto.se