2015-07-05 - Sommar på riktigt

Efter kalla tennisveckor i Båstad, Skummeslöv och Munka-Ljungby kom äntligen sommaren när Falkenberg bjöd in till Strandbadsturneringen. Ebba kvalade in till 14-års klassen genom att vinna en svår kvalgrupp efter segrar mot  Unn Helliesen Ramsland Stavanger och Elin Marklinder Alingsås. I huvudtävlingen mot Frida Bostrand blev det förlust efter två jämna set med 6-7 (5), 6-7 (5). I dubbelklassen fick Ebba och Evelina Carlsson möta Jessica Mridha och Leticia Temirhanova. Evelina och Ebba spelade riktigt bra och var nära att vinna ett av seten mot ett av Sveriges bästa dubbelpar. Caijsa var också anmäld till 14-års klassen, men fick lämna återbud efter en ömmande armbåge. Blir armbågen bättre hoppas Caijsa på ett par bra matcher i sommartouren om hon lyckas komma med i kvalet. Ebba har i Falkenberg kvar att spela match mot Leticia Temirhanova i 16-års klassen. I väntan på att de avslutande klasserna i Falkenberg skall börja deltar Ebba i 14-års klassen i Ljungskiles Black Hill Open.
Även om det är väldigt mycket turneringar under sommaren, så gäller det att passa på att njuta av sol och bad nu när det är sommar på riktigt. Det har blivit många härliga och svalkande dopp i Båstad, Skrea Strand, Långasand och Möttvik.
Ebba, Caijsa och Filippa i Långasand Filippa, Caijsa, Evelina och Ebba Ebba och Caijsa Hennemann Ebba Hennemann och Caijsa Hennemann - 2015


Webdesign av Websoluto.se