2015-06-25 - Kalle och Skummeslöv

Caijsa har spelat färdigt i årets SEB Next Generation Cup (Kalle). I årets 15-års klass placerade Caijsa sig 7:a, men får glädja sig över att bli bästa 14-åring i turneringen. Caijsa förlorade i gruppfinalen mot Ida Ferding från Mitt med 2-6, 7-6, 2-6, som sedan tog sig hela vägen till fredagens final mot Syds Melis Yasar. Nu väntar kval  till lag EM för Caijsa som redan åker till Frankrike imorgon eftermiddag tillsammans med Victoria Carlsten, Maria Petrovic och ledare Kristian Persson. Ebba spelar denna vecka i Skummeslöv och gör det riktigt bra. I 14-års klassen besegrade hon Valerie Litzell, och i 16-års klassen möter hon imorgon Rebecca Ehn i kvartsfinal efter fina vinster över Greta Wallin och Sofia Carlsson.
Jesper Klöv-Nilsson & Caijsa Hennemann - 2015 Drivan - Godisregn - 2015 Ebba Hennemann - Skummeslöv - 2015 Sofia Carlsson vs Ebba Hennemann - Skummeslöv 2015


Webdesign av Websoluto.se