2015-06-13 - Otroliga 7 timmar tennis

Caijsa hade en mycket tuff lördag i Båstad med hela 7 timmar tennis fördelade på 2 singelmatcher och 2 dubbelmatcher. I den största matchen som gällde titeln i flicksingel 14 blev det tyvärr en klar förlust mot Fair Plays Victoria Carlsten. Visserligen krigade Caijsa till sig andra set men fick se sig besegrad med 0-6, 6-4, 3-6. Efter silver i singelklassen fanns det senare chans till guld i dubbelklassen. Caijsa och Victoria vänder finalmatchen mot Petrovic/ Snells och tar guld igen i dubbel efter siffrorna 6-7, 6-2, 10-6. Caijsa och Victoria har nu chansen till en Grand Slam efter dubbelsegrar under 2015 i SALK, inomhus SM och Båstad. Det som nu saknas är vinst i utomhus SM i Växjö i augusti. Under lördagen startade även 16-års klassen för både Ebba och Caijsa. Caijsa besegrade Julia Saving från Farsta TK med 6-1, 6-4 i singelklassen, och i dubbel blev det vinst i par med Olivia Alfredsson med 6-1, 4-6, 10-6 över Sofia Johansson GLTK och Emmelie Kjellen Elfsborg TK. Ebba spelade dubbel tillsammans med Evelina Carlsson och fick se sig besegrade med 3-6, 0-6 mot Amanda Frånstedt och Alina Gustavsson från Smedslätten TK.
Caijsa Hennemann och Victoria Carlsten - Båstad Corem Open 2015 Jamillah Snells Maria Petrovic Victoria Carlsten Caijsa Hennemann Victoria Carlsten/Caijsa Hennemann vinnare FD14 Båstad Corem Open 2015


Webdesign av Websoluto.se